fbpx

Orthomoleculaire Therapie

Soms kunnen mensen met reguliere behandelingen en/of voedingsadviezen niet van hun klachten af komen. Hun klachten zijn ”onverklaarbaar” en zij worden geadviseerd om te leren omgaan met de klachten. Denk aan onder meer vermoeidheidsklachten, auto-immuunziekten of problemen met de opname van voedingsstoffen. Het is dan goed om dieper te kijken, op orthomoleculair niveau, waar een persoon behoefte aan heeft. Is er sprake van tekorten aan voedingsstoffen? Kun je deze aanvullen of juist bij een teveel wegnemen om klachten te verminderen of te doen stoppen? Hoe voed je je lichaam om de kwaliteit van jouw leven zo optimaal mogelijk te maken?

Zowel Wayda als Yosta zijn officieel gespecialiseerd als orthomoleculair therapeut, oftewel natuurdiëtisten. Het doel met orthomoleculair therapie is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren met behulp van alle benodigde bouwstoffen uit de juiste voeding. Een interventie op hormonaal vlak, op niveau van neurotransmitters, het spijsverteringskanaal, de darmflora, de bloedsuikerspiegel, het immuunsysteem, het bewegingsapparaat, maar ook op de psyche van de mens.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

Vertel uw netwerk over ons

About the author

Beach Balance Voedingskundige begeleiding is een diëtistenpraktijk waar drie enthousiaste diëtisten werkzaam zijn. Wij helpen je graag om je doel te bereiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-65525267-1