fbpx

De diensten van Beach Balance Den Haag 

De diëtisten van Beach Balance bieden verschillende gezondheidsbevorderende oplossingen aan op beide locaties; Johan de Witt en Forellendaal.

Voeding & dieetadvies

Een diëtist(e) behoort tot de paramedische beroepen en is een specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte. Een diëtist behandelt patiënten met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Hij of zij kan door het behandelen met een bepaald eetpatroon (dieet) de lichamelijke gezondheid bevorderen. Lees hier meer over persoonlijke begeleiding.

De begeleiding kan naar persoonlijke wens aangevuld worden met:

Sportvasten

Sportvasten is een unieke en krachtige methode gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘metabole switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Lees hier meer over Sportvasten

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er wordt gebruik gemaakt van de koolhydraatarme producten van PowerSlim bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Lees hier meer over PowerSlim

Orthomoleculaire therapie

Zowel Wayda als Yosta zijn officieel gespecialiseerd als orthomoleculair therapeut, oftewel natuurdiëtisten. Het doel met orthomoleculaire therapie is om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren met behulp van alle benodigde bouwstoffen uit de juiste voeding. Een interventie op hormonaal vlak, op niveau van neurotransmitters, het spijsverteringskanaal, de darmflora, de bloedsuikerspiegel, het immuunsysteem, het bewegingsapparaat, maar ook op de psyche van de mens. Lees hier meer over Orthomoleculaire therapie. 

Stoppen met roken (informatie volgt binnenkort)

Beach Balance bied het Body & Mind Stoppen met Roken programma aan dat opgezet is door Roos Blom (rookstopcoach, psycholoog en auteur). Lees hier meer over SMR (Stoppen Met Roken).

 

UA-65525267-1