fbpx

Hoi!

Ik ben Fleur Bijl en zit nu in het vierde en laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool. In dit laatste jaar moet ik stagelopen en dit mag ik gelukkig bij Beach Balance doen! Ik ben 20 jaar en hou van voeding, bewegen en genieten van het leven. Toen ik op de middelbare school zat, heb ik moeten kampen met overgewicht en moest ik leren hoe je de juiste balans vind tussen genieten van het leven en bewust leven. Dit lukte door meer te bewegen en bewuster om te gaan met wat en hoeveel ik at. Ik was trots op mezelf en gelukkiger omdat ik niet zo’n slecht zelfbeeld meer had. Deze verandering gaf mij de wil om anderen die kampen met gewichtsproblemen te begeleiden bij hun weg naar een gezondere leefstijl en ze daarmee gelukkiger te maken.

Ik ben van mening dat gezond eten geen straf hoort te zijn en dat je ook moet kunnen genieten van een lekker gebakje op zijn tijd. Onze haastige levensstijl zorgt ervoor dat we sneller voor gemakkelijk gaan dan voor gezond. Mijn ideale visie is dat we voor gemakkelijk, maar gezond gaan en dat we niet vergeten te genieten van het eten dat op tafel staat en de vrienden en familie waarmee je dit eten deelt.

Van september tot januari loop ik stage en tijdens dit halfjaar zal ik aanwezig zijn bij consulten en later zal ik ook zelf consulten voeren. Daarnaast zal ik actief zijn op de sociale media van Beach Balance om jullie te motiveren het beste uit jezelf te halen! Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken!

Vrolijke groet,

Fleur Bijl

Vertel uw netwerk over ons

About the author

Beach Balance Voedingskundige begeleiding is een diëtistenpraktijk waar drie enthousiaste diëtisten werkzaam zijn. Wij helpen je graag om je doel te bereiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-65525267-1