fbpx
Diëtistenpraktijk: Beach Balance Den Haag

Beach Balance is een professionele, evidence-based voedingskundige praktijk in Den Haag. Wij zijn geregistreerde diëtisten en bieden voedingsadvies dat aan jouw persoonlijke situatie en wensen voldoet, zowel op individueel als bedrijfsmatig niveau.

Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij gewichtsverlies, een gezonde leefstijl, voor vitaliteit, voor voeding bij sport, een medische aandoening of tips bij wat en hoe je jouw kind(eren) kunt voeden. Beach Balance beschikt over deze antwoorden en deskundigheid om je optimaal te begeleiden in je reis naar een gezonder leven.

Team

Even voorstellen. Wij zijn Wayda en Yosta, de diëtisten van Beach Balance. Een aantal jaar geleden zijn wij afgestudeerd van de HBO Bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek. Na deze vier jaar durende opleiding mochten wij aan de slag gaan als diëtisten/voedingskundigen. Sinds 1 april 2015 bundelen wij onze krachten samen om cliënten en bedrijven beter van dienst te zijn op het gebied van voeding. Wij werken als reguliere diëtisten en zijn beide gespecialiseerd als orthomoleculair diëtist. Lees hier meer over orthomoleculaire therapie.

Locaties

De hoofdlocatie is gevestigd in het Novotel/World Forum gebouw aan de Johan de Wittlaan in Den Haag. Naast de diëtistenpraktijk Beach Balance zijn hier ook een fysiotherapeut (Active Fysio), een schoonheidsspecialiste (BeauLin Beauty) en sportcentrum (Active Club) gevestigd. Onze dietist Yosta en Wayda zijn hier 6 dagen per week, dus ook op zaterdag.

De andere locatie is gevestigd in de Haagse wijk Kraayenstein. De diëtisten werken ook hier multidisciplinair samen met (kinder)fysiotherapeuten, manuele therapeuten en een oedeem-therapeut (Fysiotherapie Forellendaal). Eén van de behandelkamers is hier speciaal ingericht voor kinderen. Onze diëtist Yosta is op woensdag en Wayda op vrijdag op deze locatie aanwezig.

 Johan de wittlaan

Achtergrond

Beach Balance is geboren in 2013. Haar naam dankt zij aan de locatie waar ze is gevestigd, Scheveningen. Daarnaast is er ook de wil om mensen voedingskundig te begeleiden gecombineerd met een buitenactiviteit (o.a. op het strand).
In 2015 heeft Beach Balance een doorstart gemaakt. Een samenwerkingsverband tussen twee diëtisten, Wayda en Yosta die hun krachten bundelen om jou beter van dienst te zijn. Beach Balance wil graag persoonlijke en praktische begeleiding bieden, kennis vergroten, enthousiasmeren en inspireren op een jonge vernieuwende wijze. Daarnaast is Beach Balance ook een speler in de zakelijke markt. Voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden om Beach Balance in te schakelen.

UA-65525267-1