Yosta

SONY DSC

Met veel plezier heb ik 4 jaar mogen leren op de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, en vanaf 2012 ben ik officieel diëtist.

Tijdens de opleiding heb ik verschillende ervaringen opgedaan in de diëtetiek. Een hoogtepunten is de stage op Curaçao, waar ik als diëtist in een zelfstandige praktijk mee heb mogen werken aan persoonlijke begeleiding van cliënten.

Na mijn studie heb ik 5 jaar bij Sodexo gewerkt. De werkzaamheden waren gericht zowel op advisering op het gebied van gezondheid en duurzaamheid (bijvoorbeeld KLM en Ahold, intern en extern). Daarnaast was het geven van voorlichting ook een van de taken. Naast het werk bij Sodexo heb ik in 2014 Beach Balance als zelfstandige opgestart. Een jaar later, in 2015, heeft het Beach Balance een doorstart gemaakt en ben ik samen met Wayda een maatschap aangegaan.

Als diëtist vind ik het belangrijk om mezelf te blijven bijscholen en daarom bezoek ik regelmatig bijscholingen. De bijscholingen die ik tot nu toe heb gevolgd kun je hieronder zien. Ik ben geef naast reguliere voedingsadviezen ook orthomoleculaire voedings- en suppletie adviezen.

Bijscholing

  • 2013: Training over duurzame vis van ‘Viswijzer’
  • 2013: Symposium ‘Suiker, light of water?’
  • 2014: Post-HBO Overgewicht en Obesitas
  • 2014: Diëtistendag
  • 2014: Training ‘Coaching’ en regelmatig begeleiden van stagiaires
  • 2015: Training ‘Informatief Presenteren’
  • 2015: Post-HBO CVRM
  • 2016-2017: 1 jarig Post-HBO Orthomoleculaire therapie
  • 2017: Congres Porto over Overgewicht en Obesitas
  • 2017: Training Stoppen met roken coach
  • 2018: Training Zwangerschap & suppletie
UA-65525267-1